L2 DOMINANCE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Looking For Clan / Ieskau Klano

Go down

Looking For Clan / Ieskau Klano Empty Looking For Clan / Ieskau Klano

Post  Huper Sat Aug 13, 2011 1:09 am

[Eng] So i am looking for active clan (not 4fun) in this Server, some info about me:
1. Age
2. Experience
3. Extra info
~~~~~~
1. I am 18 years old.
2. I have played L2 about 4 years, i have played in many servers like bfdr (c4) or L2Gold (c4) or Azure(c5) and i played in some 4fun servers like l2x, DL, Dark (All c6 mid rates).
3. I can use VT (I have microphone). I play L2 almost all Day and Night (Nolifer ;D) and i know a lot about L2, ex. Quest, Buffs, Playing, PvP. My favourite class for play: Bishop, Paladin, SpellSinger but also i can play for other classes. And I can Easy speak English. So thats all, i wait offers here.
-----------------
[Lt] Taigi Ieskau aktyvaus klano (ne linksmybems..) siame serveryje, siek tiek info apie mane:
1. Metai
2. Patirtas
3. Papildoma informacija
~~~~~~
1. Man 18 Metu.
2. I zaidziu L2 jau apie 4 Metus, as esu zaides daugelyje serveriu pvz: bfrd(c4) arba L2Gold (c4)
arba Azure(c5) tai pat as zaidziau keliuose nerimtuose serveriuose tokiuose kaip L2x, DL, Dark (visi c6 mid rate serveriai).
3. As galiu naudotis Vt (turiu mikrofona). As zaidziu L2 beveik visa Diena ir Nakti (Nolifinu ;D) ir zinau daug apie L2, pvz: Questus, Buffus(Kuriuos reikia mestis kiekvienai klasej), zaidima ir jo eiga, PvP. Mano megstamiausios klases: Bishop, Paladin, SpellSinger bet taip pat galiu zaisti ir uz kitas klases. Tai tiek, laukiu pasiulymu.

Last edited by Huper on Sat Aug 13, 2011 1:09 am; edited 1 time in total (Reason for editing : Title was only in one language.)
Huper
Huper
Gremlin

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics